Ράτσες

Ψάχνετε Pet Shop online; Το Pets Friends εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα!

Ψάχνετε Pet Shop online; Το Pets Friends εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα!

Το κατοικίδιό σας έχει ανάγκες οι οποίες σίγουρα ανά τακτά χρονικά διαστήματα σας υποχρεώνουν να επισκέπτεστε ένα pet shop για τροφές, παιχνίδια αξεσουάρ καθημερινής χρήσης κ.α.
Αν τα είχατε όλα αυτά σε χαμηλότερες τιμές από αυτές του καταστήματος δεν θα ήταν καλύτερα; Στο Pets-Friends μπαίνετε και επιλέγετε με ένα κλικ μέσα από μία πληθώρα κατηγοριών για την γάτα, τον σκύλο, το πτηνό σας ή άλλα μικρά κατοικίδια.
Προνόμια που προσφέρει το Pets Friends

  1. Προσφέρει τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς
  2. Για εντός Αττικής η παράδοση γίνεται και αυθημερόν
  3. Για πολλές παραγγελίες ισχύουν πολύ καλές εκπτώσεις σε best seller προϊόντα
  4. Πραγματοποιούνται πολλοί διαγωνισμοί από τους οποίους ο κάθε ιδιοκτήτης ζώου επωφελείται με δωρεάν προϊόντα
  5. Είναι δεκτές οι αντικαταβολές όποιο και αν είναι το χρηματικό ποσό

ΣΚΥΛΟΣ
Οι περισσότεροι από εσάς έχετε σκύλο και σίγουρα θέλετε από την πρώτη σχεδόν μέρα που θα έρθει στον σπίτι σας να του προσφέρετε ό,τι είναι δυνατόν για να τον ευχαριστήσετε και να τον εκπαιδεύσετε.
Από την άλλη στο pet shop online, βρίσκετε και τροφές που μπορούν να καλύψουν ακόμα και τις υψηλότερες διατροφικές απαιτήσεις, με κλινικές δίαιτες και κονσέρβες σε όλες τις διαθέσιμες γεύσεις του εμπορίου.
ΓΑΤΑ
Για την αγαπημένη σας γάτα η ποικιλία είναι ιδιαίτερη και οι επιλογές είναι πολλές. Αρκεί μόνο να κλικάρετε σε όλα τα προϊόντα και τα brands που σας ενδιαφέρουν, αγοράζοντας λιχουδιές και παιχνίδια που πρόκειται να δελεάσουν την γάτα σας.
Το Pets Friends εξυπηρετεί Αθήνα, Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν με το online pets shop και μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, εδώ!